A Családbarát Hely tanúsító védjegy egy mindenki számára kiszámítható minőséget jelentő tanúsító rendszer, amely hitelesen bizonyítja a munkavállalók számára, hogy a védjegy tulajdonosa családbarát szemléletű, egyúttal a szervezet társadalmi felelősségvállalását is igazolja.

 

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV Zrt.) felkérést kapott a - kormányzat család-és népesedéspolitikai célokkal kapcsolatos feladatainak megvalósításában közreműködő - Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft.-től a Családbarát ország című projekt pályázatban történő részvételre.

A családbarát szemlélet elsődleges érdeke a munkaadóknak, a munkavállalókért folytatott küzdelemben, a sikeres piaci szereplés tekintetében és a munkavállalóknak a munka-magánélet harmonikus összeegyeztetése szempontjából. A projekt megvalósításának célja, hogy a magyar társadalomban erősödjön és általánossá váljon a családbarát értékrend a munkahelyeken.

A családbarát szemlélet egy pozitív társadalmi üzenetet hordozó érték, ezért munkáltatóként fontosnak tartjuk, hogy az MNV Zrt. is képviselje ezeket az értékeket.

A védjegynek Bronz-, Ezüst- és Arany fokozata is van. A pályázaton, valamint az azt követő auditon Társaságunk sikeresen vett részt, ezáltal Bronz fokozatot értünk el.

2019-ben kizárólag a Bronz fokozatra lehet pályázni. A Családbarát Hely Bronz fokozatú minősítése kifejezi a szervezet családbarát szemléletű működés iránti elkötelezettségét, valamint az ennek megvalósításáért tett alapvető intézkedések meglétét.

 

Feltöltés ideje: 2019. október 25.
Utoljára módosítva: 2020. május 08.